Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Fysiotherapeut Maurice van der Linden

Mijn naam is Maurice van der Linden en ik ben in 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Thim van der Laan. Gedurende mijn opleiding heb ik stage gelopen bij een eerstelijns praktijk en bij voetbalclub NEC.  

Naast fysiotherapeut ben ik in 2016 afgestudeerd als sport gezondheidsmanager op de HAN. Ik heb meerdere cursussen gedaan in voeding en (personal) training en geloof in een gebalanceerde leefstijl. Naast fysiotherapeut ben ik ook actief als personal trainer en voedingscoach/gewichtsconsulent.

Tijdens mijn studie fysiotherapie heb ik een cursus pijneducatie gevolgd en heb ik een behandeltechniek geleerd genaamd: mylogenics.  


Als fitnessfanaat ben ik veel in de sportschool te vinden. Verder houd ik van festivals, reizen en alles met snelheid.

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00