Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Orthopedische revalidatie 

In onze praktijk in Arnhem zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van orthopedische klachten. Heeft u last van een van uw gewrichten? Gaat de pijn niet meer vanzelf over? Of misschien bent u zelfs al in het ziekenhuis geweest voor uw klachten? En wilt u graag verder geholpen worden?

Pijn ontstaat niet zomaar. Pijn is een beschermingsmechanisme van uw lichaam zodat u de belasting op uw lichaam gaat beperken en daardoor zo min mogelijk blijvende schade toebrengt aan uw lichaam. Gespannen spieren zijn zo’n beschermingsmechanisme van het lichaam. 


Deze spierspanning verminderen kan in veel gevallen het beschermingsmechanisme van uw lichaam verminderen. Hierdoor blijft de onderliggende oorzaak van uw klachten bestaan en kan er in sommige gevallen zelfs meer klachten ontstaan. 


Door juist het gewricht beter te laten functioneren zou uw lichaam zelf zijn beschermingsmechanisme verminderen. Hierdoor ondersteunen we uw lichaam in onze praktijk in Arnhem om zelf te herstellen. Hierdoor herstelt u sneller en kunt u weer beter functioneren binnen uw dagelijks leven. Wij hebben al vele cliënten voor u naar tevreden geholpen. 


Onze fysiotherapie wordt door onze cliënten beoordeeld met een 9,6.

Wilt u meer weten?

Over uw eerste afspraak of de behandeling. Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een eerste, laagdrempelige afspraak. We helpen u graag!

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00