Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

(+31) 06 395 317 39

Gem. beoordeling 9,6

Orthopedische revalidatie 

In onze praktijk in Arnhem zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van orthopedische klachten. Heeft u last van een van uw gewrichten? Gaat de pijn niet meer vanzelf over? Of misschien bent u zelfs al in het ziekenhuis geweest voor uw klachten? En wilt u graag verder geholpen worden?

Pijn ontstaat niet zomaar. Pijn is een beschermingsmechanisme van uw lichaam zodat u de belasting op uw lichaam gaat beperken en daardoor zo min mogelijk blijvende schade toebrengt aan uw lichaam. Gespannen spieren zijn zo’n beschermingsmechanisme van het lichaam. 


Deze spierspanning verminderen kan in veel gevallen het beschermingsmechanisme van uw lichaam verminderen. Hierdoor blijft de onderliggende oorzaak van uw klachten bestaan en kan er in sommige gevallen zelfs meer klachten ontstaan. 


Door juist het gewricht beter te laten functioneren zou uw lichaam zelf zijn beschermingsmechanisme verminderen. Hierdoor ondersteunen we uw lichaam in onze praktijk in Arnhem om zelf te herstellen. Hierdoor herstelt u sneller en kunt u weer beter functioneren binnen uw dagelijks leven. Wij hebben al vele cliënten voor u naar tevreden geholpen. 


Onze fysiotherapie wordt door onze cliënten beoordeeld met een 9,6.

Wilt u meer weten?

Over uw eerste afspraak of de behandeling. Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een eerste, laagdrempelige afspraak. We helpen u graag!

Heeft u vragen?

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00