Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Littekentherapie Arnhem 

In onze praktijk in Arnhem zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van klachten door littekens. Misschien heeft u wel pijn of een trekkend gevoel aan uw litteken? Of heeft u zich wel eens afgevraagd waarom uw rugpijn heeft gekregen kort na een buikoperatie?

Alles in ons lichaam is verbonden aan elkaar. Daarom is het erg belangrijk dat littekens soepel kunnen bewegen. Of uw litteken nu al 20 jaar geleden is ontstaan of vrij recent, wij kunnen u met elk litteken helpen. Daarnaast maakt het ook niet uit of uw litteken nu is ontstaan vanuit een operatie, een bevalling of juist een brandwond. Elk litteken hoort soepel te bewegen en er rustig uit te zien. Vaak zien we dat littekens in de diepte zo vast zitten dat het zelfs organen minder goed laat bewegen en functioneren. Een voorbeeld hiervan is druk op de blaas na een keizersnede waardoor u bijna constant het gevoel heeft dat u naar de toilet moet. Onze fysiotherapeuten kunnen u helpen met uw klachten aan uw litteken of klachten die geen aanwijsbare oorzaak hebben en mogelijk door uw litteken kunnen komen. Daarnaast wordt u litteken door middel van littekentherapie ook mooier, zachter en egaler van kleur. Wij hebben al vele cliënten voor u naar tevreden geholpen. Onze fysiotherapie wordt door onze cliënten beoordeeld met een 9,6.

Een duidelijke vergelijking

Vergelijk het met een tent. De tentstokken zijn de botten. De scheerlijnen zijn het bindweefsel. Bindweefsel zit in het hele lijf, in spieren, om botten, in en om organen en natuurlijk de huid. Wanneer de spanning op een scheerlijn van de tent wordt vergroot (bijvoorbeeld door een litteken), dan wordt de positie van de tent en de tentstokken gelijk anders. Dus de stand van de botten worden anders waardoor dus ook de beweging in gewrichten veranderd, wat uiteindelijk weer lijdt tot pijnklachten.

Daarnaast is er ook nog de cosmetische belemmering van littekens. Denk hierbij aan ingetrokken of opliggende littekens en de veranderde kleur van littekens. Littekentherapie kan u bij al deze problemen helpen. Door het soepeler maken van uw litteken wordt het litteken mooier, minder pijnlijk en laat het lichamelijke klachten verminderen.

Wilt u meer weten?

Over uw eerste afspraak of de behandeling? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag zo snel mogelijk van uw klachten af.

Littekentherapie helpt!

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00