Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Dames Medische fitness Arnhem

Heeft u pijnklachten? Of misschien heeft u wel een chronische ziekte? Of bent u minder fit geworden als gevolg van ziekte of een operatie? Wilt u graag alleen met vrouwen sporten?  En wilt u sporten onder begeleiding van een ervaren vrouwelijk fysiotherapeut zodat uw klachten niet verergeren?

Bij Fysiotherapie Overbeek ondersteunen we u graag middels de medische fitness. De dames medische fitness is in kleine groepen van maximaal zes vrouwen zodat we voldoende aandacht hebben om u te ondersteunen. De lessen bestaan uit een warming-up, krachtoefeningen en conditionele oefeningen passend binnen uw dagelijks leven. We sluiten de les elke keer af met ontspanning en rekoefeningen. Elke les is weer anders doordat we steeds wisselende oefeningen doen. Hierdoor is een les nooit saai! Iedereen sport bij ons op hun eigen niveau. Heeft u geen sportervaring dan is dit ook geen probleem. Wél zorgen we dat het uitdagend en moeilijk genoeg is zodat u wel vooruitgaat.

Voordat u start brengen we eerst uw klachten, (mogelijke) ziektes en leefstijl in beeld en kijken we samen met u wat uw doel is. Hier houden we uiteraard tijdens de trainingen rekening mee.


De trainingen vinden plaats op woensdag 09.30-10.30 en 14.00-15.00 uur, vrijdag 09.30-10.30 en 10.45-11.45. Bij interesse kunt u een gratis proefles aanvragen. Als u mee wilt doen kunt u een passend abonnement kiezen. Deze kosten worden niet door uw zorgverzekeraar vergoedt. Wel is het mogelijk om de Gelrepas te gebruiken om (een deel van) de kosten te dekken.

Wilt u meer weten of wilt u graag een proefles?

Neem dan contact met ons op, via onderstaande button, voor meer informatie. We helpen u graag!

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00