Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

(+31) 06 395 317 39

Gem. beoordeling 9,6

Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars.

De zorgverzekeraars waar wij mee samenwerken zijn Menzis, Zilveren Kruis, VGZ, CZ, A.S.R, Caresq, De Friesland, Zorg & Zekerheid, DSW, ONVZ, RMA en de hieronder vallende labels.

Wij hebben in 2022 geen contract meer met de ENO en de onderliggende labels Salland Zorgverzekeringen, HollandZorg en ZorgDirect. U kunt wel bij ons terecht maar een deel van de kosten worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed.


Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dan worden de kosten bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd.

Fysiotherapie uit de basisverzekering

Is uw klacht chronisch en staat deze ook vermeld in de chronische lijst van de overheid, dan kunt u vanaf de 21ste behandeling aanspraak maken op fysiotherapie vanuit de basisverzekering. De verdere behandelingen gaan dan eerst ten koste van uw eigen risico. De eerste twintig behandelingen dient u zelf te betalen of vanuit uw aanvullende pakket fysiotherapie.

Menzis vergoed vanaf 2022 ook de eerste 20 behandelingen bij chronische indicaties uit de basisverzekering mits u een aanvullende verzekering hebt afgesloten. Menzis is de enige zorgverzekeraar die dit momenteel vergoed. 

Fysiotherapie na een ongeluk

Menzis is de enige zorgverzekering die na een ongeluk 16 behandelingen fysiotherapie vergoedt. Dit staat los van het aantal behandelingen waarvoor u een aanvullende verzekering heeft afgesloten.  

Knie en heup artrose

12 behandelingen per jaar uit de basisverzekering maar eerst ten koste van uw eigen risico. Let op bij Menzis zijn deze 12 behandelingen eenmalig en niet jaarlijks.

Corona Revalidatie

Bij restklachten door corona kunt u op verwijzing van uw huisarts of specialist aanspraak maken op maximaal 50 fysiotherapie behandelingen vanuit uw basisverzekering maar eerst ten koste van uw eigen risico (dit geldt alleen als u deelneemt aan het landelijk COVID-19 onderzoek). De maximale periode hiervoor is 6 maanden. Er mag maximale 4 maanden tussen het moment van verwijzen en het acute infectiestadium zitten.

Tarieven 2022/2023

Type behandelingPrijs
Individuele zitting fysiotherapie
(alleen mogelijk na intake en onderzoek)

€ 43,00

Massage (sport/ontspanning, 30 minuten)€ 35,00
Massage (sport/ontspanning, 60 minuten)

€ 65,00

Intake en onderzoek (na screening en verwijzing)€55,00
Screening

€ 17,50

Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek€ 55,00
Toeslag fysiotherapie aan huis (op verwijzing)

€ 13,00

Telefonisch consult (10 min)€ 13,00
Medische rapportage

€ 59,00

Niet nagekomen afspraak (u dient zich minimaal 24 uur van te voren af te melden)    

€ 36,00

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburgt

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00