Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars.

De zorgverzekeraars waar wij 2023 mee samenwerken zijn: Menzis, ONVZ, DSW, Zilveren Kruis, CZ, VGZ. FBTO, RMA en de daaronder vallende labels. Wij hebben in 2023 GEEN contract meer met Zorg & Zekerheid, ENO, A.S.R, Ditzo en Caresq en de daaronder vallende labels. 

U kunt ook bij ons terecht als wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar maar u moet zelf de declaraties bij uw zorgverzekeraar indienen en u krijgt maar een gedeelte vergoedt. Hoeveel dit is kunt u bij uw zorgverzekeraar navragen.


Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en wij hebben een contract met uw zorgverzekeraar dan worden de kosten vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wij dienen de declaraties rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar. 

Fysiotherapie uit de basisverzekering

Is uw klacht chronisch en staat deze ook vermeld in de chronische lijst van de overheid, dan kunt u vanaf de 21ste behandeling aanspraak maken op fysiotherapie vanuit de basisverzekering. De verdere behandelingen gaan dan eerst ten koste van uw eigen risico. De eerste twintig behandelingen dient u zelf te betalen of vanuit uw aanvullende pakket fysiotherapie.

Fysiotherapie na een ongeluk

Menzis is de enige zorgverzekering die na een ongeluk 16 behandelingen fysiotherapie vergoedt. Als u een aanvullende verzekering bij Menzis heeft afgesloten kunt u aanspraak maken op de regeling. U kunt deze vergoeding via de website van Menzis aanvragen. Dit staat los van het aantal behandelingen waarvoor u een aanvullende verzekering heeft afgesloten. 

Knie en heup artrose

Met een verwijsbrief kunt u jaarlijks12 behandelingen fysiotherapie uit de basisverzekering vergoed krijgen. Wel gaat distt eer ten koste van uw eigen risico. Let op bij Menzis zijn deze 12 behandelingen eenmalig en niet jaarlijks. 

Corona Revalidatie

De vergoeding voor revalidatie bij ernstige restklachten van corona is verlengt tot 1 augustus 2023. Er moet hiervoor een verwijzing van de huisarts of specialist zijn, er moet een positieve testuitslag zijn geweest en er mag maximaal 6 maanden tussen de verwijsdatum en het einde van de infectieperiode zitten. (Button: klik hier voor extra informatie https://www.zorgvergoeding.com/demo/page/82/vergoeding-fysiotherapie-en-uw-verzekering)

Tarieven 2024

De tarieven kunnen jaarlijks geïndexeerd worden.

Type behandelingPrijs
Reguliere zitting fysiotherapie (25 min)€ 45
Reguliere zitting fysiotherapie in instelling (na verwijzing)€ 48
Zitting oedeemtherapie (45 min)€ 63
Massage sport/ontspanning (30 min)€ 39
Massage sport/ontspanning (60 min)

€ 69

Intake en onderzoek (na screening)€ 59
Intake en onderzoek (na verwijzing)€ 59
Screening (10min)

€ 17

Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek€ 59
Toeslag fysiotherapie aan huis (na verwijzing)

€ 15

Telefonisch consult (10 min)€ 15
Medische rapportage

€ 73

Niet nagekomen afspraak (U dient zich minimaal 24 uur van tevoren af te melden)

€ 38

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00