Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Onze werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit sneltesten om te kijken hoe u beweegt en welke bewegingen provocerend zijn. Hiermee kunnen wij de oorzaak van uw klachten achterhalen. Middels deze sneltesten evalueren wij geregeld of uw klachten al verminderen en de beweging al soepeler verloopt.

De behandeling bestaat uit een totaal aanpak waarbij gebruikt wordt gemaakt van manuele technieken, het losmaken van bindweefsel, organen en indien nodig van littekens. Dit ondersteunen wij regelmatig met speciale tape technieken waardoor uw lichaam in de positieve richting wordt ingestuurd zodat u in bijna elk geval direct verbetering merkt. 


Om te zorgen dat uw klachten ook minder blijven ondersteunen wij de behandelingen indien nodig met aanpassingen in uw lifestyle, cardiotraining na de behandeling of oefeningen voor thuis. Indien de behandeling niet of niet voldoende aanslaat werken wij met een second opinion van een collega binnen de praktijk of zoeken wij voor u een passende zorgverlener die u wel kan helpen.

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00