Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Algemene fysiotherapie Arnhem 

Onze fysiotherapie wordt door onze cliënten beoordeeld met een 9,6.

Wordt u beperkt tijdens het bewegen? Heeft u pijn en gaat de pijn niet meer vanzelf over? Belemmeren de klachten u in uw werk, huishouden of tijdens het sporten?

Onze fysiotherapeuten helpen u graag. We kijken niet alleen naar de locatie waar de pijn zit maar we achterhalen de oorzaak. Waarschijnlijk net zoals bij onze andere cliënten, zit de oorzaak van uw pijn niet op de plek waar u de pijn voelt. Door deze aanpak zorgen wij voor sneller resultaat en meestal een blijvend effect.

Maak een afspraak via 06 395 317 39 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapieoverbeek.nl.

Waarom Fysiotherapie
Overbeek?

Onze behandelingen bestaan uit veel hands-on technieken zoals manuele technieken, mobilisaties, bindweefsel technieken en orgaan release technieken. Dit combineren wij indien nodig met medical taping en efficiënte oefeningen.


Waarom Fysiotherapie Overbeek?

  • Sneller resultaat
  • Ook effectief bij chronische aandoeningen en chronische pijn
  • Complete aanpak
  • Vergoeding vanuit de meeste zorgverzekeraars
  • Snel een afspraak.


Een fysiotherapeut in Arnhem nodig? 

Maak een afspraak via 06 395 317 39 of laat een bericht achter op het contactformulier.

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00