Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Medical taping Arnhem

Medical taping kan verschillende doeleinden hebben. Tape kan gewrichten beter laten bewegen door het sturende effect. Daarnaast kan tape het bindweefsel en littekens soepeler maken of ondersteunen in een richting. Waar tape ook veelvuldig voor wordt gebruikt is het ontspannen van spieren.

Wij van Fysiotherapie Overbeek Arnhem werken vooral met tape ter ondersteuning van gewrichten, bindweefsel en littekens. Hiermee kunnen we de oorzaak van uw klachten aanpakken en niet de gevolgen. 


Medical taping kan bij veel verschillende problemen worden ingezet maar is vaak ideaal voor overbelasting klachten, sportblessures, chronische pijn, scoliose en vastzittende littekens. Wij hebben al vele cliënten voor u naar tevreden geholpen. 


Onze fysiotherapie wordt door onze cliënten beoordeeld met een 9,6.

Wilt u meer weten?

Over uw eerste afspraak of de behandeling. Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een eerste, laagdrempelige afspraak. We helpen u graag!

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00