Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

(+31) 06 395 317 39

Gem. beoordeling 9,6

Kwaliteit in een vertrouwde omgeving

Wij van Fysiotherapie Overbeek vinden het belangrijk om de kwaliteit van de fysiotherapie bij ons zo optimaal mogelijk te maken. Hiervoor vinden wij kleinschaligheid en persoonlijke aandacht belangrijk.

Onze fysiotherapeuten zijn naast de basis opleiding fysiotherapie extra opgeleid om uw klachten holistisch te benaderen, voor sneller resultaat! Samen met u wordt er bepaald welke behandeling het beste past bij uw klachten. 


De voortgang van de behandeling wordt regelmatig met u geĆ«valueerd en indien nodig bijgestuurd. Wij werken indien nodig samen met uw huisarts, begeleider of zorgverlener of sturen u gericht door voor de juiste zorg. 

Fysiotherapie Overbeek is verbonden aan het ONP en het ONMG

Fysiotherapie Overbeek is verbonden aan het Oncologie Netwerk Presikhaaf (ONP) en het overkoepelende Oncologie Netwerk Midden Gelderland (ONMG). Hierdoor hebben wij goede connecties met diƫtisten, praktijkondersteuners, logopedisten, ergotherapeuten, oefentherapeuten en met de compressiezorg. Daarnaast heeft Fysiotherapie Overbeek contacten met verschillende huisartsen binnen Arnhem en de Radiotherapiegroep Arnhem.

Heeft u vragen?

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00