Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Kwaliteit in een vertrouwde omgeving

Wij van Fysiotherapie Overbeek vinden het belangrijk om de kwaliteit van de fysiotherapie bij ons zo optimaal mogelijk te maken. Hiervoor vinden wij kleinschaligheid en persoonlijke aandacht belangrijk.

Onze fysiotherapeuten zijn naast de basis opleiding fysiotherapie extra opgeleid om uw klachten holistisch te benaderen, voor sneller resultaat! Samen met u wordt er bepaald welke behandeling het beste past bij uw klachten. 


De voortgang van de behandeling wordt regelmatig met u geëvalueerd en indien nodig bijgestuurd. Wij werken indien nodig samen met uw huisarts, begeleider of zorgverlener of sturen u gericht door voor de juiste zorg. 

Fysiotherapie Overbeek is verbonden aan het ONP en het ONMG

Fysiotherapie Overbeek is verbonden aan het Oncologie Netwerk Presikhaaf (ONP) en het overkoepelende Oncologie Netwerk Midden Gelderland (ONMG). Hierdoor hebben wij goede connecties met diëtisten, praktijkondersteuners, logopedisten, ergotherapeuten, oefentherapeuten en met de compressiezorg. Daarnaast heeft Fysiotherapie Overbeek contacten met verschillende huisartsen binnen Arnhem en de Radiotherapiegroep Arnhem.

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00