Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Fysiotherapeut Lisanne Arts

Mijn naam is Lisanne Arts en ben in juli 2023 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn bachelor ben ik heel breed opgeleid en heb ik stage gelopen bij heel veel verschillende doelgroepen. Na afstuderen ben ik direct aan de slag gegaan bij een sportpraktijk in Nijmegen.

Naast mijn werk als fysiotherapeut doe ik graag aan vrijwilligerswerk. Zo heb ik bij Bio Vakantieoord in een animatieteam gewerkt en ben ik al 10 jaar groepsleider bij de jeugdvoetbaldagen geweest. Ook verzorg ik als host scholingen voor fysiotherapeuten en andere disciplines bij Denkfysio om mijn ontwikkeling en die van anderen te stimuleren.


In mijn werk zie ik een divers aanbod aan klachten van jong tot oud en sportief tot chronisch. Ik vind de diversiteit in mijn werk leuk, het houdt mijn werk uitdagend en zorgt voor een brede blik op de maatschappij. Tijdens mijn werk vind ik het belangrijk om met een holistische visie oog te houden voor de mens achter de klacht, handicap of aandoening.


Als voetbal liefhebber ben ik vaak te vinden op het voetbalveld. Verder doe ik graag aan lekker koken en eten.

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00