Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Fysiotherapeut Claudia Overbeek

Mijn naam is Claudia Overbeek en ben in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Utrecht. Daarna ben ik direct aan het werk gegaan in een particuliere praktijk. Hierbij werkte ik geregeld op topsport evenementen.

Daarnaast ben ik betrokken geweest bij de Velpse voetbalclub VVO. Hierdoor heb ik ook veel ervaring met sport gerelateerde klachten. De opvolgende tijd heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals: orthopedische revalidatie, oncologische revalidatie, McKenzie therapie, personal trainer/medische fitness, littekentherapie en scoliosemanagement. 


Eind 2017 ben ik begonnen als zelfstandige. Mijn passie is om mensen te helpen en zich gehoord en begrepen te laten voelen. In 2018 heb ik mijn diploma tot oedeemfysiotherapeut behaald en in 2021 heb ik met succes de master opleiding oncologiefysiotherapie afgerond. 


Daarnaast mag ik mij sinds 2021 ook vitaliteitcoach noemen en ondersteun ik mensen met chronische pijn en slaapproblemen naar een vitaler leven met minder klachten.


Sporten is voor mij een uitlaatklep. In mijn vrije tijd fitness ik graag en doe ik aan turnen en yin yoga. Daarnaast houd ik van lekker eten en vind ik het leuk om te koken.

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00