Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Medisch Tapen Arnhem

Easy taping is een andere manier van tapen waarbij bindweefsel en botstukken worden gestuurd met de tape in plaats van spieren. 

Deze manier van tapen wordt vooral toegepast wanneer uw lichaam aangeeft dat deze sturing prettig is. Hierdoor heeft de behandeling met Easytaping altijd een positief effect. Er zijn geen medicinale bestanddelen aan de tape toegevoegd. De tape kan 1-2 dagen blijven zitten op handen en voeten en op overige lichaamsdelen 3-4 dagen, daarna is de rek uit de tape en is het niet meer werkzaam. 


Met de tape kunt u gewoon douchen of zwemmen. Zorgt u ervoor dat u de tape droog dept of met de föhn op afstand droogt. Door te wrijven laat de tape los.

Wilt u meer weten?

Over uw eerste afspraak of de behandeling. Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een eerste, laagdrempelige afspraak. We helpen u graag!

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00