Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Fysiotherapeut Ilse van Nunen

Mijn naam is Ilse van Nunen en ik ben afgestudeerd in 2017 op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik vooral stages gelopen in de 1e lijns praktijk waar ik veel orthopedische klachten zag.

Na de opleiding ben ik vrij snel begonnen met het werken in een 1e lijns praktijk in Eindhoven die verbonden zat aan een sportschool. Tijdens deze periode heb ik veel kennis opgedaan met behulp van cursussen, zoals bijvoorbeeld; scoliosemanagement, medical taping, littekentherapie en orthopedische revalidatie. 


Door deze vele cursussen ben ik in staat om veel verschillende blessures te behandelen, maar mijn interesse binnen het vak fysiotherapie ligt bij bekkenklachten, fibromyalgie en hoofdpijn. 


In mijn vrije tijd houd ik heel erg van lezen, schrijven en wandelen. Ik heb mijn hele leven gedanst en volg ik op dit moment salsalessen, daarnaast doe ik ook aan fitness. Ook speel ik de bugel in een fanfareorkest en houd ik ervan om naar muziek te luisteren.

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00