Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

(+31) 06 395 317 39

Gem. beoordeling 9,6

Fysiotherapeut Ilse van Nunen

Mijn naam is Ilse van Nunen en ik ben afgestudeerd in 2017 op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik vooral stages gelopen in de 1e lijns praktijk waar ik veel orthopedische klachten zag.

Na de opleiding ben ik vrij snel begonnen met het werken in een 1e lijns praktijk in Eindhoven die verbonden zat aan een sportschool. Tijdens deze periode heb ik veel kennis opgedaan met behulp van cursussen, zoals bijvoorbeeld; scoliosemanagement, medical taping, littekentherapie en orthopedische revalidatie. 


Door deze vele cursussen ben ik in staat om veel verschillende blessures te behandelen, maar mijn interesse binnen het vak fysiotherapie ligt bij bekkenklachten, fibromyalgie en hoofdpijn. 


In mijn vrije tijd houd ik heel erg van lezen, schrijven en wandelen. Ik heb mijn hele leven gedanst en volg ik op dit moment salsalessen, daarnaast doe ik ook aan fitness. Ook speel ik de bugel in een fanfareorkest en houd ik ervan om naar muziek te luisteren.

Heeft u vragen?

Bereikbaarheid

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het pand. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Bus

Lijn 27 en lijn 43 stoppen op 200m loopafstand van onze praktijk. U kunt uitstappen bij bushalte Brekelenkampstraat Arnhem.


Ingang

De ingang van de praktijk is te vinden bij de zwarte vlaggen. Tussen 08.30 en 17.00 uur kunt u gebruik maken van de hoofdingang. Dan kunt u zich aanmelden bij de receptie en plaatsnemen op de bank, tot uw fysiotherapeut u komt ophalen. Buiten de kantoortijden kunt u bij de zijdeur (direct aan uw rechterhand naast de hoofdingang bij de borden Fysiotherapie Overbeek) aanbellen. 


Toegankelijkheid

Onze praktijk bevindt zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00