Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Cupping Arnhem 

Tijdens een cupping-sessie plaatst een therapeut ronde cups direct op uw huid. De beker wordt eerst verwarmd met vuur of handmatig gepompt om een zuigkracht te creëren. De cups blijven dan enkele minuten op uw huid.

Na een cupping behandeling treedt er een rode of zelfs een blauwe plek op. Dit is een normaal verschijnsel en verdwijnt met een paar dagen weer. Afvalstoffen worden door de behandeling naar de huid getrokken met als gevolg de huidverkleuring. Het effect is een betere doorbloeding in spieren en bindweefsel, minder pijn en minder stijfheidsklachten. De behandeling werkt goed voor onder andere spanning gerelateerde klachten, hoofdpijn, migraine, cellulitis en littekens.

Wilt u meer weten?

Over uw eerste afspraak of de behandeling? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag zo snel mogelijk van uw klachten af.

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 am - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00