Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

(+31) 06 395 317 39

Gem. beoordeling 9,6

Medische Fitness Arnhem

Heeft u pijnklachten? Of misschien heeft u wel een chronische ziekte? Of bent u minder fit geworden als gevolg van ziekte of een operatie? En wilt u sporten onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut zodat er goed rekening wordt gehouden met uw klachten?

Bij Fysiotherapie Overbeek ondersteunen we u bij medische fitness. Dit kan zowel individueel of in een groep. Belangrijk is dat uw klachten eerst goed in kaart worden gebracht zodat de juiste oefeningen aan u gegeven worden. Daarna blijven we u tijdens de uitvoering van de oefeningen ondersteunen in een goede uitvoering en een geleidelijke opbouw zodat u zich kunt focussen op uw lichaam en vooruitgang.

Wilt u meer weten?

Over uw eerste afspraak of de behandeling. Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een eerste, laagdrempelige afspraak. We helpen u graag!

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburgt

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00