Ma-vrij 08.00 tot 21.00u

IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem

Gem. beoordeling 9,6

Stagiair Beytullah Yayli

Mijn naam is Beytullah Yayli, 26 jaar geleden geboren en getogen in Arnhem. Momenteel studeer ik fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen en ben bezig met mijn laatste studiejaar.

Ik ben bij Fysiotherapie Overbeek terecht gekomen wegens de vele succesverhalen waarna ik 2 leerzame meeloopdagen in 2019 mocht lopen bij Fysiotherapie Overbeek. Daarom wilde ik graag mijn eindstage hier lopen omdat ik zeker weet dat ik hier veel kan leren.

In 2021 heb ik stage gelopen bij een sportfysiotherapeut in Wageningen waar veel met oefentherapie en hands-on behandelingen heb gewerkt. Dit is ook waar mijn interesse ligt. 


Verder klus ik aan auto’s als hobby en bijbaantje door schades te herstellen en voetbal ik in een vriendenteam bij Elsweide. Ook ben ik dol op reizen en eten. Mijn favoriete bestemming is Istanbul vanwege haar geschiedenis, cultuur, eten, Fenerbahçe, en omdat ik heb er een jaar gewoond en gestudeerd!

Heeft u vragen?

Locatie IJsselburcht

Locatie SportCity

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze locaties. Voor de hoofdingang zijn er een aantal parkeerplekken voor bezoekers. Mochten deze vol staan dan kunt u op een van de andere parkeerplaatsen parkeren. 


Toegankelijkheid

Onze locaties bevinden zich op de begane grond en is middels grote deuren en brede gangen rolstoelvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van de invalidentoilet.


Fysiotherapie aan huis

Indien u net geopereerd bent of u heeft in overleg met uw huisarts of specialist een indicatie voor fysiotherapie aan huis dan is dit mogelijk binnen een straal van 5km van de praktijk. Graag verzoeken we u dit tijdens het plannen van uw eerste afspraak aan te geven. Behandeling aan huis is alleen mogelijk wanneer er een indicatie voor aanwezig is.

De missie van Fysiotherapie Overbeek is om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren door middel van persoonlijk contact en door het bieden van resultaatgerichte fysiotherapie.

Maandag

8:00 - 21:00

dinsdag

8:00 - 21:00

Woensdag

8:00 - 21:00

donderdag

8:00 - 21:00

Vrijdag

8:00 - 17:00